jul

Els “Pollos” de Llull ens comprometem amb la societat que ens envolta


Els "Pollos" de Llull estem compromesos amb la societat que ens envolta i el nostre objectiu constant és adoptar, cada vegada més,  un paper rellevant en la nostra responsabilitat social. Per això, actualment estem col·laborant amb diverses organitzacions i empreses que ens ajuden a complir aquest objectiu.

En primer lloc, col·laborem amb el Casal d’Infants del Raval amb accions com la tapa solidària i la incorporació al mercat laboral de tots els nois i noies de l’associació,  oferint-los llocs de pràctiques als nostres locals.  En segon lloc, a “Els Pollos” comprem productes com el iogurt i el vi procedents de cooperatives que treballen amb persones amb discapacitats com la Fageda i l’Olivera.  Paral·lelament,  també donem suport a organitzacions amb causes relacionades amb el nostre objectiu social, com la Fundació Vicente Ferrer, la Creu Roja i l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

I finalment, també engeguem iniciatives pròpies com la contractació de personal discapacitat i el reciclatge de bona part dels nostres residus, intentant amb tot això posar-hi el nostre granet de sorra.