mai

Els Pollos vegetarians!


Busques un restaurant vegetarià? A Els pollos de Llull volem que tothom pugui venir a dinar o sopar amb nosaltres. Es per això que, als productes sense gluten que ja teniem a la nostra carta: pollastres, brotxetes de fetgets, arròs i patates al caliu, hem afegit mes prodctes alternatius a la carn. 

 

Als nostres restaurants podràs trobar plats com:

➡Amanida de amb vinagreta i fruits secs

➡Verdures a la planxa

➡Escalivada

➡"Trinxat de kale"

➡LLenties amb verdures

➡Curry verd amb verdures i arròs negre

 

Ens agradaria destacar, entre tots els nostres nous plats, l'arròs negre que acompanya el curri verd, pels que no conegueu les seves propietats, us en fem cinc cèntims:

L'arròs negre, és una varietat de grà coneguda en l'antiga Xina com "l'arròs prohibit" perquè en l'antiguitat, les seves collites eren requisades pels nobles i no estava permès el seu ús entre la gent més pobre. Els nobles pensaven que els allargaria la vida gràcies a les seves propietats antioxidants. A més de les seves qualitats curativas i nutritives, va ser considerat també com un afrodisíac.
Posseeix un alt contingut en sals minerals i ferro– el que ho fa molt recomanable en casos d'anèmia- així com un notable percentatge de seleni.
També és beneficiós per alleujar les inflamacions relacionades amb l'asma, les al·lèrgies i algunes malalties infeccioses.

 

Ademés sempre que es posible, fem servir verdura de temporada i de proximitat que ens serveix "Del Pagès a casa" uns emprenedors que, "després de 10 generacions dedicats al món de la pagesia, ens hem decidit d´una manera emprenedora, a servir productes de temporada dels nostres camps, i complementar-ho amb fruita i productes de proximitat seleccionats de la millor manera"

 

Us esperem a tots i totes perque vingueu a tastar les nostres varietats i ens doneu la vostra opinió!