mai

Els Pollos de Lllul amb El Casal dels Infants


Els Pollos de Llull col·labora amb aquesta entitat que tant bé fa a la nostra societat.

Per això avui volem difondre el seu missatge, ben atents i tothom a donar un cop de mà!

"Al Casal dels Infants acompanyem durant tot l'any milers de joves en risc o situació d'exclusió social perquè puguin tenir les oportunitats que tots i totes mereixem. Una transformació social que seria impossible sense la força i el compromís de les persones voluntàries.

Ara que ve l'estiu, ens cal més que mai la solidaritat dels qui volen dedicar el seu temps a donar la volta a les desigualtats i garantir que infants i joves de 3 a 18 anys tinguin l'oportunitat de gaudir i aprendre als casals d'estiu, als campaments i a les colònies del juliol i l'agost.

Si teniu fills/es, néts/es i/o amics/es que vulguin passar un estiu solidari, si us plau, proposeu que participin com a voluntaris/es al Casal dels Infants. Necessitem 500 voluntaris i voluntàries que ens ajudin a fer possible un estiu per a tothom. Us convidem a fer difusió d'aquesta crida.

A més, hem preparat un kit de difusió perquè tothom qui vulgui, ens pugui donar un cop de mà a fer arribar la crida de voluntariat a més gent. Ens ajudes?

COM UTILITZAR EL KIT DE DIFUSIÓ?


Descarrega't el kit complet o el material que t'interessi i ajuda'ns a difondre la crida:
· Compartint els
vídeos i el material gràfic a les teves xarxes
· Posant el banner de la campanya al teu web i enllaçant a la nostra web
· Imprimint el cartell i penjant-lo pels carrers, el teu lloc de treball, la teva universitat...

L'aportació del voluntariat és necessària a tots els barris on actuem: calen 230 voluntaris al barri del Raval de Barcelona; 110 a Sant Roc i Llefià (Badalona); 80 a Raval-Santa Rosa i Fondo (Santa Coloma); 40 al Besòs (Barcelona) i La Mina (Sant Adrià de Besòs) i 40 a Salt.

Per ser voluntaris o voluntàries del Casal dels Infants aquest estiu, les persones interessades han de ser majors d'edat i comprometre's, com a mínim, durant una setmana en horari de 09.00 a 17.00 hores. Poden trucar al 933170013 o escriure a voluntariat@casaldelsinfants.org . Cada dimarts fem sessions informatives, només cal apuntar-s'hi! Necessitem energia i esforç!!

Per a més informació, visita la nostra web.

Moltes gràcies!"