set

Avantatges de menjar amanida


Per portar una alimentació saludable, els especialistes en nutrició recomanen incloure diverses porcions de verdures cuites i crues. No obstant això, aquests són els principals nutrients absents en la nostra dieta diària.
 
Les amanides són molt fàcils de preparar, pel seu elevat contingut en aigua i altres nutrients essencials per al nostre organisme contribueixen a mantenir la pell ben nodrida i hidratada.
Per això, et comentem alguns dels principals beneficis del consum d'amanides:
1. Hidraten i refresquen. Més de 90% de la composició de les hortalisses, base de les amanides, és aigua.
 
2. Nutrients. Els vegetals són font excel·lent de vitamines que regulen múltiples processos orgànics, com el bon funcionament del sistema nerviós.
 
3. Depurativas. L'acció depurativa, desintoxicant i diurética de les amanides es deu a l'alt contingut d'aigua i potassi i a la baixa aportació de sodi, així com dels vegetals que les componen, com a la presència d'olis essencials que dilaten els gots renals.
4. Protegeixen la pell. Les hortalisses aporten beta-carotens, que es transformen en vitamina A, que renova la pell i les mucoses, així com vitamina C, que millora la producció de col·làgen, una proteïna que manté la pell tersa i sense arrugues.
 
5. Regulen la funció intestinal. Per la riquesa en fibra dels vegetals, una amanida resulta laxant, prevenen o millora el restrenyiment. A més, la fibra contribueix a reduir el colesterol i el bon control de la glucèmia, la qual cosa és beneficios en cas de malalties cardiovasculars i diabetis.
 
En general, menjar amanides aporta molts beneficis i poques calories. Són ideals per a totes les persones, sobretot per a aquelles que busquen el seu pes ideal mitjançant una dieta.
 
En els pollastres de llul, en la nostra carta d'estiu disposem d'una amanida de llegums que farà que t'alimentis d'una manera sana i equilibrada.